top of page
Book Stack

Kurs og webinarer

Faglig påfyll

Vi i Oppskvær har utviklet en rekke kurs innenfor temaene ledelse, selvledelse, team og kommunikasjon.

Dette er kurs som kan gjennomføres fysisk og som inkluderer oppgaver og refleksjon. Kursene er også utviklet som digitale kurs slik at dere kan se kurset når det passer best.

Vi holder også webinarer for faglig påfyll. Disse kan skreddersys og kjøres live til din bedrift. Faglig påfyll på fredag for de ansatte?

Vi lager også kundetilpassede kurs.

Les mer om våre kurs her

Lecture Presentation

Foredrag

Motivasjon i hverdagen

Oppskvær holder foredrag på seminarer og bedriftsinterne samlinger innen temaene ledelse, selvledelse, team & kommunikasjon og salgsledelse. 

Vi kan skreddersy foredrag for din bedrift.

Se hvilke foredrag vi ofte holder her

Political Figure

AcSaLe

Jeg er en selger

Salg er spydspissen i all kommunikasjon. Vi er alle selgere av et produkt, en tjeneste, oss selv eller en overbevisning.

 

I kontakt med kunder, ansatte og våre nærmeste er vi avhengig av å få gjennomslag for vårt budskap. Har du råd til å være en middelmådig selger?

 

AcSale står for Academy – Sale&leadership og er et selskap under Oppskvær paraplyen. Atle Øi har som partner i Oppskvær etablert en enhet som tilbyr foredrag, kurs og skole innen salg og salgsledelse. Alle deltakere får boken «Jeg er en selger» som var månedens bok på Hegnar Media i mai 2023.

 

For mer informasjon om et tilpasset opplegg for deg som person eller din bedrift, send mail her

Oppskvær har dyktige og kunnskapsrike forelesere som har en fantastisk evne til å formidle teori på en tilgjengelig og engasjerende måte. Deres eksemplariske undervisningsstil har gjort våre kurs til en stor suksess. Det som virkelig skiller Bedre tid/Oppskvær karriere er deres evne til å skreddersy kursene til våre spesifikke behov. De investerer tid og innsats for å hjelpe våre kunder få de verktøyene og veiledningen de trenger for å bli enda bedre i sin jobb. Bedre tid/Oppskvær har blant annet gjort det enklere å gå fra medarbeider til leder – og har utstyrt våre kunder med kunnskapen og ferdighetene de trenger for å bli en stjerne i sin nye rolle.

Katrine Haugen, Eduhouse

bottom of page