top of page
Karriereutvikling

Karriereveiledning

For deg som ønsker å fokusere på egen karriere

I karriereveiledning jobber vi med de sakene som er viktig for deg. Kanskje ønsker du å bli utvikle deg i den rollen du har uten å vite helt hvordan du skal vise deg frem. Eller kanskje du er usikker på hvordan fremdtiden din bør se ut? Uansett tema, vi sparrer, utfordrer og støtter deg gjennom prosessen.

Under ser du noen av temaene vi jobber med, og husk at vi skreddersyr programmet til å passe deg og din situasjon.

Riktig jobb

Det å ha fokus på hva som er riktig jobb for deg kan være krevende. Vi jobber med å kartlegge kompetanse, motivasjon, verdier og muligheter.

Selvinnsikt og bevisthhet

I en jobbsøkeprossess kan det være nyttig å jobbe med innsikt i seg selv. Hvem er jeg når jeg er stresset? Hvordan virker jeg på andre? Hvilken atferd tror jeg at jeg viser og hva er det de andre ser?

Vi bruker gjerne kartleggingsverktøy som Jungs Type Index, Belbin eller B5Plus som verktøy.

Kompetanse og resultatdrivere

Når noen ansetter er det i utgangspunktet resultatene kandidaten kan skape som er interessant. Derfor jobber vi mye med hva kandidaten har skapt av resultater og hvilke drivere han eller hun bringer med seg.

Søknadsprossess og egenmarkedsføring

Hvordan bør en CV se ut og hvordan kan kandidaten vise seg frem i en søknad. Hva bør det legges vekt på og hva etterspør markedet? Vi jobber ogå med hvordan benytte seg av nettverk og identifisere det skjulte arbeidsmarkedet.

Mål og motivasjon

Det å søke ny jobb er mer som et maraton enn en sprint. Da er det viktig å ha motivasjon til å stå løpet ut. Vi jobber med overordnede mål for karrieren, og også for prosessen den enkelte står i akkurat nå.

Intervjutrening

Det er normalt å være nervøs for ett jobbintervju. Det oppleves som mye som står på spill. Derfor øver vi på intervjusituajsoner. Vi filmer gjerne intervjuet for å sammen reflektere over hva kandidaten bør ha fokus på under intervju.

bottom of page