top of page
Gazing at City Skyline

Karriere-veiledning

Finn din drømmejobb

I karriereveildening jobber vi med at du skal bli bevisst alle dine ressurser for å lykkes i din karriere. Vi jobber med at du får en tydelig profil og målrettet aktivitet som gir økt konkurransekraft i arbeidsmarkedet. Sammen jobber vi med de teamene som løfter deg ut av den jevne søkermassen.

 

Vi fokuserer på viktige temaer og går i dybden på de områder du selv har mest behov for. Vi legger stor vekt på individuell tilpasning av programmet og reflekterer sammen over de tema som skaper resultater. 

Serious Conversation

Outplacement

Outplacement 

Vi tilbyr støtte til arbeidsgivere ved nedbemanning eller oppløsing av arbeidsforhold. Vi skreddersyr prosesser til ansatte etter behov.

Fokuset i en outplacement prosess er å bistå kandidaten til å få god innsikt i egne ressurser og jobbmuligheter. Videre jobber vi med å motivere arbeidstakeren til å prøve nye veier og beholde energi til å stå løpet ut. Settes disse elementene inn i en operativ handlingsplan gir det økt konkurransekraft i arbeidsmarkedet. Resultatet er hurtigere overgang til ny jobb internt eller eksternt.

Life coaching

Coaching/
Mentoring

Trenger du en å sparre med?

Har du kjent at du er stresset, sliter med å prioritere eller skulle ønske du tålte mer? Dette er noen av tingene vi jobber med i coaching.

En coachingprosess er aldri et fast program, men vil ha fokus på de problemstillinger den enkelte bringer inn i prosessen. Hensikten er alltid at kandidaten skal komme styrket og mer bevisst ut av prosessen. 

Du kan booke enkelttimer eller prosess for deg eller dine medarbeidere.

Meeting

Lederutvikling

Har du kjent på utfordringer i lederrollen

Det kan være ensomt i lederrollen. Mange ledere ønsker å utvikle seg og få et enda tydeligere grep om rollen som leder. Da kan det være nyttig å sparre med noen som har erfaring fra ledelse, som både kan utfordre, støtte og iblant gi konkrete råd.

Du kan booke enkelttimer eller prosess for deg eller dine ledere.

Ved hjelp av Oppskvær fikk jeg selvtillitten tilbake og jeg ble trygg på min egen kompetanse, erfaring og positive egenskaper.  Det var en nyttig erfaring som jeg tar med meg videre i alle aspelter av karrieren min.

Leder i handlesnæring, 54 år

bottom of page